PROJECT - Sint Martens Latem

AANSTEKELIJK VAKANTIEGEVOEL

Wat moet het heerlijk zijn om van je tuin te kunnen genieten vanaf de vroege lente tot in de herfst? Zalig moet het zijn om zowel op de terrassen rond het zwembad als in het bijhorend poolhouse gezellig en luxueus buiten te kunnen zitten. Andy Baudewyn van Rechts van de kerk nam deze dromen en wensen ter harte. Het meubilair en de volledige aankleding van de terrassen liet hij samen gaan met de stijl van de woning en de net heringerichte tuin met zwembad en poolhouse. Het eindresultaat straalt een aanstekelijk vakantiegevoel uit.

Een tijdje geleden werd Andy Baudewyn benaderd door de eigenaars van deze prachtige villa in Sint-Martens-Latem om hun buitenruimte herin te richten. Avantgarden uit Wijnegem stond in voor het ontwerp en de uitvoering van het project, terwijl Zwembaden De Wilde het prachtig overloopzwembad realiseerde. Het poolhouse met bar en openhaard werd gerealiseerd door Bogarden.

De opdracht voor Andy Baudewyn bestond erin om dit plaatje compleet te maken met aangepast meubilair en decoratie. Na een lang gesprek met de klanten en een bezoek ter plaatse werkte hij een voorstel uit met het meubilair van het Oostenrijkse outdoorspecialist Viteo en de tafels van Bas Talpe. De opdrachtgevers wilden immers een tijdloze, degelijke, comfortabele en onderhoudsvriendelijke inrichting.

Bonhommes | Eventful Space & Luxury Loft