TODUS

Het Tsjechische merk Todus bouwt verder op een 30 jarige traditie van kwaliteitsvol vakmanschap. Ze creëren elegante en comfortabele meubelen die het unieke karakter van elke buitenruimte onderstreept. Hun missie is om de klanten geavanceerde producten aan te bieden die bij elke gelegenheid aan de  verwachtingen voldoet. Alle meubelen worden met zorg geproduceerd in Opava - Tsjechië.

De moduleerbare sofa Dongo is een comfortabele sofa, ontworpen door het Bel gische Studio Segers. Dongo is opgebouwd uit een aantal modules die je naadloos aan elkaar kan koppelen. Dankzij deze vele combinatiemogelijkheden geeft hij iedere buitenruimte vorm. De sofa is gemaakt uit hoogwaardige materialen en door zijn strak ogende karakter biedt hij toch het comfort dat je verwacht van een duurzame buitensofa.

Samen met Studio Segers werkte Todus ook aan een tafelcollectie die fascineert door zijn elegantie. Branta staat voor puur design en mooie materialen, zoals bij voorbeeld het twaalf millimeter dikke keramische tafelblad. De Baza-collectie bestaat uit stoelen en sofa’s die eveneens ontworpen zijn door Studio Segers. De stoel biedt de perfecte rughelling en het royale zitkussen maakt het plaatje compleet.

Bonhommes | Eventful Space & Luxury Loft