FAST

La dolce Italia. Fast ademt het. Het succesvolle familiebedrijf uit Vestone (Noord-Italië) maakt vooral faam met zijn prachtige aluminium stoelen. Al ontwerpt het ook banken, tafels en loungers. Wat begon als de gok van een Italiaanse smid en metaalbewerker om een klein bedrijfje uit de grond te stampen, is nu uitgegroeid tot een beursgenoteerde onderneming, met Fasthandelaars in verschillende landen. Fast is in amper een halve eeuw een ronkende naam geworden in de designwereld.

Met zijn sublieme collecties buitenmeubelen zou het tegendeel verbazen. Een Fastmeubel is bijna per definitie uit aluminium gegoten, het is licht, heel stevig en roest niet. “Voor buitenmeubilair bezit het materiaal kwaliteiten die onmisbaar zijn”, vindt creatief brein van Fast, Stefan Levrangi.

De tuinmeubelfabrikant kiest er dan ook bewust voor om met de meest kwaliteitsvolle inheemse materialen te werken, topontwerpers en ontwikkelaars en is mee met de nieuwste trends en innovaties. Fast verdient meer dan wie dan ook het kwaliteitslabel: Made In Italy!